Wat hebben we gedaan

Congressen

In haar historie heeft C&MSH meer dan 175 congressen georganiseerd waarvan 22 internationale congressen. Om u een indruk te geven
is hieronder een overzicht opgenomen van een paar van deze internationale congressen:

                                      Diabetic Foot

In 2003 hebben wij de registraties en abstracthandling van het vierde internationale symposium over Diabetic Foot verzorgd. Het was een 4 daags congres met 750 deelnemers uit 59 verschillende landen.

In 2005 hebben wij de registraties van het 45ste congres voor ERSA verzorgd. Het 5 daagse congres is bezocht door 850 deelnemers uit 39 verschillende landen.
                                     Logo Klinisch Voor de European Association for Clinical Pharmacology and Therapeutics hebben wij in 2007 het EACPT congres in Nederland
georganiseerd. Het 4 daagse conges is bezocht door 1000 deelnemers uit 64 verschillende landen.


                                           Ifomt Logo    Voor de internationale vereniging van manuele therapeuten hebben wij in 2008 het 9 daagse congres georganiseerd. Het congres is bezocht door 1500 deelnemers uit 46 landen.


                                        Euroneuro Voor de organisatie commissie van EuroNeuro hebben wij in 2008 het congres georganiseerd in Nederland. Het congres is bezocht
door 600 deelnemers uit 47 landen.
   


                                        Espo Afbeelding1  Voor de organisatie commissie van ESPO2102 hebben wij in 2012 congres georganiseerd in Nederland te Amsterdam.


CMSH heeft een aantal opdrachtgevers die graag als referentie willen optreden. Wij nemen onze klant relaties zeer serieus en gebruiken de referenties selectief om daarmee onze cliënt vertrouwelijkheid te waarborgen. We stellen daarom voor om met u een afspraak te maken welke referenties u wilt raadplegen.